Skip to main content
Nyheter

Nu har vi packat ihop och avslutat projektet på BRF Snabbvingen

By 20 februari, 2024mars 13th, 2024No Comments

Brf Snabbvingen ligger i den södra delen av Trollhättan på Lextorp. Detta gör att man med lätthet kan se de Nya lysande tegeltaken på vänster sida av 44:an strax innan Trollhättans motorcykelförsäljare Bike, om man tar resan ner mot Göteborg.

Projektet innefattade arbeten som tak och fönsterbyten på samtliga byggnader i området. Även tvätt och målning av garage, soprum och andra komplementbyggnader ingick i entreprenaden. I enlighet fastigheternas underhållsplan byttes rötskadad panel ut i erforderlig omfattning samt att balkongerna på samtliga hus fick en rejäl uppfräschning med tvättning och ett par lager färg.

– Husen är närmare 35 år och har klarat sig bra, men väder och vind gör sitt säger Joakim Hansson, arbetschef.  Vi på PC Bygg erbjuder bostadsrättsföreningar en helhetservice, med allt från tillbyggnationer, renoveringar samt löpande underhåll.

Detta projekt kändes som handen i handsken och det har varit ett givande samarbetet med såväl vår beställare, slutkund och våra underleverantörer.

Söker ni en servicepartner eller är i behov av renoveringen i er BRF så är ni varmt välkomna att kontakta: Joakim Hansson, 073-933 27 95, joakim.hansson@pcbygg.se