Skip to main content
Nyheter

Nya avtal, nya möjligheter

By 17 juni, 2024No Comments

Anbudsförfarande och upphandlingar är alltid spännande, och extra roligt med tilldelning. Nu börjar några roliga år tillsammans med Trollhättan som beställare av fastighetsunderhåll. Ett uppdrag som vi nu börjar ladda upp för, och hoppas kunna utvecklas i och med, och vidare utveckla vår organisation.

Konkurrens är ett viktigt verktyg för att utvecklas och nå uppsatta mål. Med duktiga företag både framför och bakom i olika former av nyckeltal och mätbar framgång så har vi alltid möjligheten att benchmarka vår status och position.

Att vinna anbudsförfarande vid offentliga upphandlingar är kvitto på en typ av kompetens och marknadsförståelse. Det är många olika faktorer som spelar in vid anbudet. Först och främst pris, men också erfarenhet och organisation. Den totala poängpotten räknas samman på slutet och ger ett resultat.

Bara för att man vinner tilldelningen så innebär inte det att man på dagen får uppdraget, utrymmet för överklagan om 10 dagar för övriga intressenter i anbudet skapar möjlighet att hindra eventuella oegentligheter. På så sätt får man möjlighet att fira två gånger, och glädjande för vår del fanns inget att anmärka på, utan att vi kunde under förra veckan tillsammans med Trollhättans stad signera avtalet som sträcker sig 2+2 år.

Nu kör vi!