Skip to main content
Nyheter

Personlig och snabb service när vi fyller våra nya elbilar med verktyg

By 30 augusti, 2024No Comments

Derome i Trollhättan har varit en kritisk leverantör av både material och verktyg under flera år och det är mycket tack vare deras engagemang.

Inför hösten har vi fortsätt omställningen av vår fordonsflotta från fossilt till eldrift. Totalt har sex stycken nya Citroen e-Jumpy blivit de nya transportmedlen för våra hantverkare och utrustning.

I samband med de nya bilarna, och även nyrekrytering av nya hantverkare, mestadels snickare så har vi även gjort en inventering och uppdatering av personliga verktyg.

I veckan kom Fredrik från Derome och personligen levererade alla verktyg och var med och lastade in dem i bilarna så att varje verktyg, som är registreras per enhet mot deras databaser. Verktygen är personliga och varje hantverkare har också ansvar i högsta grad att hålla koll på sina resurser och förvalta dem på bästa sätt.

Vi har en grundläggande filosofi, som vi förkortar SOLEN på PC Bygg. En förkortning som står för Systematiskt, Ordning, Logistik, Engagemang och Nogrannhet. Inom ramen för detta utvecklar vi och förbättrar våra rutiner i alla led säger Pontus Bergqvist, VD på PC Bygg. Det gäller i tre steg, organisationen, projekten och personligen. Det finns mycket att spara och effektivisera om man ger sig rätt förutsättningar varje dag, genom att ha koll på utrustning och information.