Skip to main content
Nyheter

Första etappen klar på Mariedalsskolan

By 28 januari, 2022januari 31st, 2022No Comments

Med lite mer än en handfull småanmärkningar genomfördes slutbesiktningen av första etappen av renoveringen av byggnad D.

Under januari gjordes de sista detaljerna vid renoveringen av byggnad D på Mariedalskolan i östra Vänersborg. Tillsammans med våra underentreprenörer har vi genomfört ett omfattande arbete med att byta ut befintlig interiör och modernisera byggnaden. Nya golv, nya fönster och uppfräschning av väggar och tak.

Samtliga innerdörrar är utbyta och entredörrarna ersatts. I entreprenaden ingick även att bygga om den stora dörren till skyddsrummet som är en del av byggnaden.

Projektledaren Daniel Gyllenglad är nöjd med resultatet efter slutbesiktningen.

— Vi fick några små anmärkningar, som inte hade med själva byggnationen att göra utan var av mer administrativ karaktär som vi nu åtgärdat. Hela projektet har varit trevligt, allt från rivning till byggnation av nytt kök och nya kapprum.

Nu går vi vidare till nästa etapp och påbörjar ett liknade arbete på byggnad C på skolan. Elever och personal kommer nu lämna den byggnaden och flytta in i de nya renoverade lokaler istället.