Skip to main content
Nyheter

Projekt Juno är mitt i installationsfasen

By 24 juni, 2024No Comments

Det är en underbar känsla att koordinera el, vvs, ventilation, målning, kakel och snickarna i en dansliknande rörelse genom byggnaden.

Väggar och tak, och även fönster är på plats och dörrar börjas monteras på många håll i projektet. Samtliga fönster som enligt beställningen skulle ersättas är nu på plats och arbetet med fönsterbänkar och smygar är snart klart. Idag kompletterade vi med en beställning av 3 stycken fönsterbänkar från Schifferforum, de kan leverera tidsenliga och vackra stenskivor.

Vi kommer att gå igenom projektplanen och tillsammans med underentreprenörerna lägga upp en plan och strategi för att få fortsatt bra flöde i produktionen. Nästa etapp innebär i stort att börja inreda lägenheterna med kök, badrum och golv. För att sedan fortsätta med det övriga färdigställandet och leverans till beställare i oktober om vi går enligt plan säger Pontus Bergqvist, VD på PC bygg.

Samtidigt har vi börjat kika lite på fas 2 där vi tillsammans med beställaren ser över möjligheten att anpassa lokalen på plan ett. Det finns ingen färdig hyresgäst ännu, men vi vill kommunicera att det finns allsköns möjligheter att skapa en unik lokal för hyresgästens verksamhet om det blir aktuellt.

Nu är det fullt fokus fram till semestern, alla har gjort ett bra jobb hitintills och det skall bli gott att växla ner några veckor.