Skip to main content
Nyheter

Våra ledare kan hantverket från grunden

By 25 maj, 2022No Comments

Vår nya arbetsledare Eric Grönroos ombesörjer att arbetet på plats vid Mariedalsskolan i Vänersborg flyter på med en nypa passion och glädje.

Samtliga våra platschefer, arbetsledare och projektledare har en bakgrund som hantverkare och proffs. Det är en del av vårt varumärke, våra engagerade medarbetare.

Vår senaste rekrytering är Eric Grönroos som direkt efter gymnasiet påbörjade sin första anställning som snickare och har under de senaste 10 åren byggt upp en bred och dokumenterad arbetslivserfarenhet från branschen.

Hans första uppdrag här hos oss på PC bygg blir att leda det dagliga arbetet på Mariedalsskolan i Vänersborg. Vid projektet finns idagsläget hantverkare både från PC bygg men huvudsakligen från underentreprenörer såsom elektriker, målare och golvläggare.

Det är otroligt kul att komma i detta projekt och vara en del av gänget som färdigställer denna etapp 2 av renoveringen av skolan. Jag är uppväxt och bor i  Vänersborg så det är lite extra kul att jobba på hemmaplan. Som bandyveteran så är det ju lite speciellt energi mellan Trollhättan och Vänersborg i sportsammanhang, och samtidigt tryggt då Vänersborg är bäst i sammanhanget säger Eric nöjt.

Vi har några veckor kvar på arbetet, det är huvudsakligen ytfinish, lister och dörrar som skall monteras, avslutningsvis skall vi bygga ihop och montera möblerna i skollokalerna.

Enligt plan och beställning skall lokalerna vara klara och besiktigas innan semestertider så eleverna kan flytta in till nya fina lokaler efter sommarlovet och höstterminens start.