Skip to main content
Nyheter

Ännu ett fantastiskt projekt är uppstartat

By 6 december, 2023No Comments

Rivning pågår för fullt i kvarteret Juno i centrala Trollhättan

Tillsammans med beställaren Wallexia Fastigheter skall vi utveckla hela fastigheten i kvarteret Juno. Ett kvarter som kanske ligger många varmt om hjärtat, byggnaden huserade tidigare den klassiska biografen som för många blivit klassisk mark. Dock var det många år sedan man valde att lägga ner bion och sedan har det varit lite blandade verksamheter på markplan och källaren.

Just den lokalen kan komma att bli anpassad och utformad efter den hyresgäst som väljer att etablera sig i lokalen på Olof Palmesgata.

Huvuddelen av projektet består i att omvandla tidigare lokalerna på de två övre planen till 21 toppmoderna lägenheter. Vi kommer att bygga nya tvättstugor och andra faciliteter som hyresgästerna kan tänka sig i sitt nya boende mitt i Centrum.

Vi har rivningsföretag på plats med personal som just nu river och avyttrar befintlig interiör i lokalerna säger arbetschefen Joakim Hansson från oss på PC Bygg. Enligt projektplanen kommer vi sedan tillsammans med våra underentreprenörer att steg för steg bygga upp de nya lägenheterna i byggnaden.

Löpande kommer vi att uppdatera med information om projektet så intressenter och övrigt folk kan följa arbetet.